47
Izkoristi NAJNAJ popust!
21. januar 2018
42
 
NajNaj.si on Facebook
 
novica

Monika Kraševec - Kraljica Slovenije 2010

24.1.2011 15:48 - Ekskluzivni intervju s simpatično Moniko.

Kaj zate pomeni, da si bila Kraljica Slovenije?
Zame to pomeni eno veliko in neponovljivo izkušnjo v mojem življenju, hkrati pa čast, da sem lahko v Nemčiji predstavljala Slovenijo jaz, Monika Kraševec. Na naziv sem ponosna.

Kako je bilo na izboru v Nemčiji?
Bilo je mrzlo, pestro, naporno in zabavno hkrati. Veliko je bilo emocij, smeha, pričakovanj, adrenalina in pozitivne energije. Po pravici povedano jo pogrešam in bi z veseljem še enkrat vse ponovila. Doživela sem spet nekaj novega in všeč mi je bilo.

Katera Kraljica, ki je bila dosedaj izbrana ti je ostala posebej v spominu?
Najbolj mi je v spominu ostala Iris Mulej, saj se mi zdi da je bila od vseh kraljic medijsko najbolj izpostavljena. Osebno pa sem spoznala Barbaro Cenčič Kranjc, ki je zelo simpatična in prijetna oseba.

Zakaj meniš, da si bila ti izbrana?
Mislim da zato, ker sem si to želela in ker sem se žiriji predstavila točno taka kot sem. Pozitivna, nasmejana, samosvoja, simpatična, zgovorna in samostojna :)

Kdo te je prijavil za tekmovanje in kje si za njega izvedela?
Za tekmovanje sem izvedela preko Duške na Facebook-u in to čisto spontano, prijavila pa sem se sama.

Obenem si tudi podjetnica. S čem se ukvarjaš?
Ukvarjam se s promoviranjem in prodajo multifunkcijskih aparatov Aqua Viva za čiščenje, filtracije zraka, aromaterapije ter preventive astme in alergij.

Kaj so tri najpomembnejše stvari za manekenenko?
Samozavest, energija in da zna ob vstopu v prostor pritegniti pozornost nase.

Kakšne cilje imaš glede manekenstva v naslednjem letu? Kje te lahko vidimo v prihodnje, kaj je aktualno sedaj?
Moji cilji so postati medijsko prepoznavna tako osebno kot samo tekmovanje za naziv Kraljica Slovenije, tako da me bo letos z Duškino pomočjo moč videti marsikje. Želim prisostvovati na prireditvah, sodelovati v raznih natečajih in si pridobiti nove izkušnje, saj so me te "vode" že od nekdaj zanimale. Če potegnem črto, želim odnesti čim več v času svojega mandata.

Katera manekenka ti je za vzor?
Tyra Banks.

Ali želiš delati v svetu medijev?
Da.

Kaj je najpomembnejše za uspeh v manekenskem svetu?
Izgled, večstranskost, iznajdljivost, reference.

Kakšen namig za vse, ki si želijo uspeti v tem svetu?
Želja, samostojnost in precej pozitivne volje. In seveda biti pripravljen na slaboželjnost in negativen odziv drugih ljudi, mogoče zaradi njihovega golega dolgčasa, skrite želje po slavi ali pa ljubosumja in neprivoščljivosti. Rešitev je trda koža in usmerjenost proti cilju.

Katera je bila tvoja največja odločitev v življenju?
Odpreti ali ne odpreti svoje podjetje pri 20ih letih. Odločitev je bila pravilna, saj sem človek ki ljubi "svobodo" in nisem ljubiteljica rutine. Rada imam svoje delo in zaupam v svoje sposobnosti. Všeč mi je, da lahko pri svojem delu napredujem in s tem gradim tudi sebe.

Če bi o sebi napisala dve prednosti ter vsaj eno slabost, kaj bi rekla?
Znam dobro preceniti človeka, znajdem se v vsaki situaciji. Moja slabost so čustva - vse si jemljem h srcu. Se trudim po najboljših močeh da gledam na vsako slabo lastnost pozitivno. Tudi pri drugih.

Koliko časa na teden posvetiš internetu? Kaj ti je všeč na spletni strani najnaj.si?
Internet jemljem kot sprostitev, zato vedno kadar imam čas malo pobrskam. Na spletni strani najnaj.si mi je največ všeč rubrika Blogi slavnih in pa Pasji horoskop :)

Si še zaljubljena?
Da.

Dodaj na Facebook

Komentarji

Za pisanje komentarjev se morate prijaviti v sistem, če še niste registrirani se brezplačno registrirajte. Kliknite za prijavo ali registracijo!