47
Izkoristi NAJNAJ popust!
21. januar 2018
42
 
NajNaj.si on Facebook
 
novica

Neonsko obarvani ExcessDNite letos spet presenetil na novi lokaciji

17.6.2012 21:03 - Foto: Marko Ocepek - Ekskluzivna zabava ExcessDNite je tudi letos presegla pričakovanja elitnih gostov. Ta četrtek se je odvila na izvirni lokaciji, v zapuščeni hali ljubljanskega Litostroja, ki se je posebej za to priložnost spremenila v edinstven party prostor za VIP goste.

Lokacija zabave je vse do zadnjega ostala skrivnost. ExcessDNite je namreč znan po tem, da vedno odkrije nov, še neznan prostor za zabavo in s tem ustvarja nove trende. Predlani je presenetil v Tobačni, lansko leto so pa se zvezdniški gosti prvič zabavali v Slovenijalesu, ki je od takrat postal priljubljen prostor za ekskluzivne dogodke. Letos se je tovarniška hala Litostroja z dih jemajočim neonskim dekorjem spremenil v urbano džunglo.

Na ExcessDNite, ki je širši javnosti znan kot zabava zaprtega tipa, tudi letos ni manjkalo zvezdnikov slovenske estrade. Zabave so se udeležili … in drugi ljubitelji zeliščnega likerja, ki so uživali v koktajlih Jäger Fresh in Jäger Q.

Ko so se ugasnile luči in so prostori zažareli v oranžnem neonu, je izbrane goste najprej pozdravil DJ Spinne, eden vodilnih slovenskih house didžejev. Sledil mu je rezident Ambasade Gavioli Alex Cvetkov, ki je poskrbel za nekoliko trše techno zvoke.

Zvezdi večera sta bila Sunnery James in Ryan Marciano, ta hip najbolj vroč elektronski dvojec. Sunnery James in Ryan Marciano sta v sklopu svoje turneje ta teden nastopala že v Las Vegasu, nato v Istanbulu, od tam pa sta priletela neposredno na ExcessDNite v Ljubljano in s svojim setom funky housea poskrbela za nepozabno zabavo, o kateri se bo govorilo še vso poletje.

 

Dodaj na Facebook

Komentarji

Za pisanje komentarjev se morate prijaviti v sistem, če še niste registrirani se brezplačno registrirajte. Kliknite za prijavo ali registracijo!