47
Izkoristi NAJNAJ popust!
21. januar 2018
42
 
NajNaj.si on Facebook
 
novica

Izbrali smo Mirjano Petrovič

9.7.2012 12:21 - Ravno prejšni teden so za zaprtimi izbrali novo miss Slovenije. Jaz pa sem z Anjo Urh priredila malce drugačno tekmovanje in sicer "Obraz Conto Bene", zmagovalka Mirjana Petrovič je torej postala obraz modne znamke Conto Bene, skozi vso leto bo pridno zastopala to modno znamko in se razvajala pri vseh sponzorjih, ki jih je v Velenju bilo kar težko pridobiti.

Zato sem se odločila, da bom poskusila pri mojih domačih, torej v Slovenj Gradcu. Ker že 2 leti redno sodelujem z več podjetji na Koroškem, so mi tudi zdaj z veseljem pomagali pri razvajanju naših finalistk. Pa naj še kdo reče, da Korošci nismo eni "fajn" ljudje?:)

Punce so za tekmovanje uredili v Frizerskem salonu mašo, Estetique hofbauer,  za  najboljše kavice je poskrbel Cool bar, vse skupaj pa je posnela in spremljala tudi Turistična tv! Posnetke si boste lahko kmalu ogledali na omenjeni tur-tv, prvi turistični televiziji v Sloveniji. Zmagovalko pa čaka še naprej celoletno razvajanje pri omenjenih sponzorjih, kozmetiki Avon, postavo pa ji bdo oblikovale prijazne punce v Hypoxi-ju Radlje ( čeprav je že zdaj čudovita). Punce  iz vseh koncev Slovenije so v Velenju poleg modne znamke Conto Bene predstavljale tudi modne znamke Virus, Olala in Caci fashion.

Za najbolj fotogenično se je izkazala Sabina Bečirevič, 2. spremljevalka je postala Cvetka Škorjanec, zmaga pa je za las ušla Bojani Ivanovič, ki je zasedla mesto 1. spremljevalke.

Z vsemi puncami bomo še naprej sodelovali, z Anjo jih bova poskušali čimbolj približati modnemu svetu in čimprej organizirati spet kaj novega in  zanimivega v mestih, kjer zanimanje po modi popolnoma izginja. Hvala tudi moji čudoviti prijateljici, missici Tjaši Sidar, ki je bila glavna žirantka na našem tekmovanju in mi vedno pomaga pri vseh mojih projektih.

Tanja Volič

Dodaj na Facebook

Komentarji

Za pisanje komentarjev se morate prijaviti v sistem, če še niste registrirani se brezplačno registrirajte. Kliknite za prijavo ali registracijo!