47
Izkoristi NAJNAJ popust!
21. januar 2018
42
 
NajNaj.si on Facebook
 
novica

Prihaja največji enodnevni glasbeno-kreativni festival v Sloveniji

8.8.2012 15:31 - Foto: Marko Ocepek - 6. Ritem mladosti, ki ga mladim ob koncu poletja že tradicionalno podarjataRadio Antena in potovalna agencija Collegium Mondial Travel se bo v petek 7. septembra od 15h naprej odvijal na dveh velikih odrih pred Kolosejem in vodnim mestom Atlantis v ljubljanskem BTC Cityju.

Imena glavnih glasbenih gostov iz tujine so še skrbno varovana skrivnost, so pa vsekakor primerni nasledniki September, Agnes, RIO, Gramophonedzie in the Shapeshifters, ki so več kot 30.000-glavo občinstvo mladostno razgibavali v minulih letih. Ob atraktivnih nastopih najboljših domačih in regionalnih mojstrov kitarske in plesne glasbe bo Ritem mladosti 2012 spet postregel tudi z raznoliko izbiro brezplačnih popoldanskih zabavno-ustvarjalnih izzivov.

Popoln program Ritma mladosti 2012 vam bomo predstavili v drugi polovici poletja. Pozorni bodite na posebne akcije, ki jih v podporo dogodku izvajata Radio Antena in potovalna agencijaCollegium Mondial Travel, predvsem pa ne pozabite v novo šolsko leto zaplesati z brezplačnim Ritmom mladosti.

Dodaj na Facebook

Komentarji

Za pisanje komentarjev se morate prijaviti v sistem, če še niste registrirani se brezplačno registrirajte. Kliknite za prijavo ali registracijo!