47
Izkoristi NAJNAJ popust!
21. januar 2018
42
 
NajNaj.si on Facebook
 
novica

Najboljši barmani presenetili s spektakularnim šovom

6.10.2012 13:51 - Elitni klub Barmen Loyalty Program, eden večjih slovenskih klubov mešalcev pijač, je v jesenskem popoldnevu, kot vsako leto, spet zbral skupaj najboljše slovenske barmane.

Vrhunec dogodka je bil spektakularen “flair” nastop – gre za posebno kategorijo mešanja koktajlov, pri kateri barman izvaja akrobacije s steklenicami, kozarci in sestavinami.  Tokratni nastop je bil še posebej atraktiven, saj sta ga v dvoje izvedla 29-letni Matej in 26-letna Mateja in s tem več kot upravičila svoje članstvo v klubu. Na usklajen nastop, pri katerem sta si podajala sestavine in jih metala visoko v zrak, sta se pripravljala več kot mesec dni, na tak način pa sta pripravila koktajla Jäger Fresh in Jäger Q.

 

V flairu so pogosto organizirana tekmovanja, tokrat pa je služil le za popestritev srečanja, na katerem se je zbralo okoli 80 barmanov, ljubiteljev zeliščnega likerja. Po flair nastopu so se barmani med seboj pomerili v paintballu, nato pa so si ob spremljavi didžeja na robu Ljubljane izmenjavali izkušnje in se zabavali še pozno v večer. Družbo so jim delale tudi simpatične hostese Jägerettes.

 

Kot zanimivost, za ultimativna koktajla minulega poletja sta se izkazala ravno Jäger Fresh in Jäger Q. Ekstravagantna mešanica osvežilne pijače in zeliščnega likerja – pri koktajlu Jäger Q so jima dodane še kumare – se je za še posebej priljubljeno izkazala na ekskluzivnih urbanih lokacijah in plažah.

Dodaj na Facebook

Komentarji

Za pisanje komentarjev se morate prijaviti v sistem, če še niste registrirani se brezplačno registrirajte. Kliknite za prijavo ali registracijo!