47
Izkoristi NAJNAJ popust!
21. januar 2018
42
 
NajNaj.si on Facebook
 
novica

Cirkuški vip modni teden

13.10.2012 12:14 - Foto: Marko Ocepek - Klub Cirkus je bil minule dni osrednje prizorišče brucovanj, hkrati pa so ga pridno obiskovali znani obrazi, ki so iskali žurerske priložnosti ob robu ljubljanskega tedna mode.

V Cirkusu so zaplesali tudiUla Furlan, Dragan Bulič, Trkaj, Miha Knific, Regina, Manja Plešnar, Danica Lovenjak, Dean Dubokovič, Matjaž Ambrožič in Uroš Smolej, najbolj vroče pa je bilo v četrtek, ko je v navezi z British Councilom in novim spletnim Radiem Terminal Ljubljano obiskala ustvarjalka globalne oddaje Selector Samantha Hall alias Goldierocks. Da se nam obeta smeha in veselja polna noč smo začutili že popoldan, ko je impresarija restavracije Cirkus in hišnega klovna Boza učila kuhati hišno specialiteto čufte in krompir – tokrat z angleškim pridihom, zelo pa ji je bil všeč tudi spimpan žurerski kombi, s katerim v Cirkus dovažajo najbolj zveste žurerje. Muzika je bila odlična, žur popoln, Sam pa je nastop končala kar na šanku, z ognjeno fontano v roki in ob petju hita "You've got the love". Divji cirkuški oktober se nadlajuje z nezmanjšanim tempom, saj najbolj vroče družabno zbirališče v mestu ta mesec gosti kar 21 dogodkov, ključni datumi do konca leta pa so: sreda 24/10(Cirkus Jam with DJ Teddy-O), četrtek 8/11 (1. rojstni dan Cirkusa) in četrtek 13/12, ko bosta Slovenijo prvič obiskali modni in glasbeni ikoni – dvojčici Nervo.

Dodaj na Facebook

Komentarji

Za pisanje komentarjev se morate prijaviti v sistem, če še niste registrirani se brezplačno registrirajte. Kliknite za prijavo ali registracijo!