47
Izkoristi NAJNAJ popust!
21. januar 2018
42
 
NajNaj.si on Facebook
 
novica

Urbana zabava v rdečem za uvod v letošnje poletje

16.5.2013 22:01 - Nepozabno dobrodošlico poletju bo že drugo leto zapored pripravil Black Pony, ki predstavlja prenovljeno različico rdečih zabav, na povsem novi lokaciji in z novimi časovnimi okvirji.

V petek, 21. junija, bomo na zadnji šolski dan v poletje zaplesali na prostem, na kultnem stadionu Bežigrad. Na sončno stran Alp prihaja plesni gigant in frontman priznane Swedish House Mafie – Axwella, v družbi italijanskega »dream teama« Daddy's Groove, Ørjan Nilsena in egipčanskega dua Aly&Fila.

Urbana zabava se bo začela pod modrim nebom in nadaljevala pod zvezdami, a rdeča vročica se s tem še ne bo zaključila. Noč bodo organizatorji podaljšali s številnimi after party-ji v znanih ljubljanskih klubih, kjer se bo plesalo vse do jutranjih ur. Za obiskovalce Red Summer Party-bo pa vstop na after party-je prost! Tudi letos tako opravičeno pričakujemo presežke in eno najbolj dovršenih elektronskih zabav pri nas, že peto zapored, ki nas nikoli ne pustijo hladne.

Vstopnice že v redni prodaji

Cene vstopnic se gibljejo od 19 evrov za »early entry«, 25 evrov za parter in 43 evrov za VIP izkušnjo, na voljo pa so na www.eventim.si in vseh prodajnih mestih Eventima.

Več informacij? www.redparty.eu.

Dodaj na Facebook

Komentarji

Za pisanje komentarjev se morate prijaviti v sistem, če še niste registrirani se brezplačno registrirajte. Kliknite za prijavo ali registracijo!