47
Izkoristi NAJNAJ popust!
21. januar 2018
42
 
NajNaj.si on Facebook
 
novica

Si želite shujšati, pa ne veste kako?

21.7.2013 19:42 - Bližnjice do popolne postave so odkrite. Hujšanje, izguba odvečnih kilogramov in maščobe še nikoli ni bila lažja in to brez čarobnih tabletk in dodatkov.

Naše telo ni navajeno živeti z maščobnimi zalogami, vendar ga je sodobni način prehranjevanja in pa vrsta neuspelih komercialnih diet potisnilo v kot. Enostavno začne delovati v škodo sebi in z leti nepravilnega delovanja prične nabirati odvečne maščobne zaloge. Ko se teh zalog želimo znebiti, naše telo to procesira kot neko krizo in kaj hitro se spet lahko znajdemo v začaranem krogu. Temu lahko naredite konec in Mark Kavčič pravi, da ima rešitev. 

Formula Preoblikuj Svoje Telo je inovativen način hujšanja in oblikovanja telesa, ki vam nudi celotno podporo pri doseganju vaših ciljev.

Kdo je avtor formule PST?

Mark Kavčič, certificiran trener in nutricionist z dolgoletnimi izkušnjami na področju hujšanja in oblikovanja telesa. Skozi leta dela s strankami, napisanih jedilnikov, diet in treningov za oblikovanje telesa je ugotovil, zakaj ljudje v večini svojih ciljev ne dosegajo in še preden, karkoli dosežejo, obupajo.

Vas zanima več? Kliknite na www.PreoblikujSvojeTelo.si, kjer lahko vpišete svoj elektronski naslov in brezplačno boste dobili več informacij o samem programu. 

Naše telo ni navajeno živeti z maščobnimi zalogami, vendar ga je sodobni način prehranjevanja in pa vrsta neuspelih komercialnih diet potisnilo v kot. Enostavno začne delovati v škodo sebi in z leti nepravilnega delovanja prične nabirati odvečne maščobne zaloge. Ko se teh zalog želimo znebiti, naše telo to procesira kot neko krizo in kaj hitro se spet lahko znajdemo v začaranem krogu. Temu lahko naredite konec in lahko vam zaupam, da je rešitev na dlani.Naše telo ni navajeno živeti z maščobnimi zalogami, vendar ga je sodobni način prehranjevanja in pa vrsta neuspelih komercialnih diet potisnilo v kot. Enostavno začne delovati v škodo sebi in z leti nepravilnega delovanja prične nabirati odvečne maščobne zaloge. Ko se teh zalog želimo znebiti, naše telo to procesira kot neko krizo in kaj hitro se spet lahko znajdemo v začaranem krogu. Temu lahko naredite konec in lahko vam zaupam, da je rešitev na dlani
Dodaj na Facebook

Komentarji

Za pisanje komentarjev se morate prijaviti v sistem, če še niste registrirani se brezplačno registrirajte. Kliknite za prijavo ali registracijo!