47
Izkoristi NAJNAJ popust!
21. januar 2018
42
 
NajNaj.si on Facebook
 
novica

Vstopite v svet oranžnega misterija

19.9.2013 11:40 - Na popularnem družbenem omrežju je v zadnjih dneh s pomočjo senzualnih filmčkov zaživela skrivnostna Miss J, ki nagovarja novo party generacijo, naj se ji pridruži na nepozabnem popotovanju k vrhuncu noči. Gre za gibanje Access D Secret, ki za letošnjo jesen obljublja prav poseben dogodek, o katerem se bo še dolgo govorilo.

Koncept je tako skrivnosten, da je za enkrat razkrit le datum - zabava se bo zgodila v četrtek, 26. septembra, večer pa bo utripal v ritmih lahkotnega housa izpod prstov še ene lepotice, katere ime bo razkrito kmalu. Uspeli smo izvedeti tudi, da se vsi ljubitelji vrhunskih zabav za vabilo na srečanje z Miss J lahko potegujejo preko aplikacije hitri prsti na družabnem omrežju na strani Access D Secret, kjer se vsak dan odkrivajo nove informacije in namigi o tem, kaj se bo pravzaprav zgodilo in, na kakšen način se lahko pridružite skrivnostni lepotici. Če si svojega vstopa v svet misterija še niste zagotovili, pohitite, na voljo bodo le še do petka, 20. septembra. Za dodatne namige si oglejte filmčke iz življenja Miss J, preko katerih nam lepotica razkriva svoje poslanstvo in podrobnosti o sami zabavi.  

Access D Secret je sveža nadgradnja priljubljenih oranžnih zabav, ki se jih že več let zapored z največjim veseljem udeležujejo številni slovenski zvezdniki. Zabave slove po vselej zanimivih in inovativnih lokacijah, ki jih organizatorji skrbno izberejo, odlični glasbeni kulisi izpod prstov priznanih svetovnih DJ-jev in številnih presenečenjih, ki so jih deležni obiskovalci. Izredna priljubljenost zabav se je v preteklosti kazala tudi v velikem povpraševanju po vabilih za vstop v svet oranžnega hedonizma, ki pa je bil do sedaj na voljo  le izbranim povabljencem dogodka.

Letošnjo jesen se zabave vračajo v še bolj skrivnostnem duhu, a kljub temu odpirajo svoja vrata v svet misterija tudi širši, zabave željni javnosti. Pridružite se gostiteljici zabave Miss J na popotovanju k vrhuncu noči.

Dodaj na Facebook

Komentarji

Za pisanje komentarjev se morate prijaviti v sistem, če še niste registrirani se brezplačno registrirajte. Kliknite za prijavo ali registracijo!