47
Izkoristi NAJNAJ popust!
21. januar 2018
42
 
NajNaj.si on Facebook
 
novica

Kje se bo odvila skrivnostna zabava Access D Secret ?

24.9.2013 20:34 - Težko pričakovana zabava letošnje jeseni Access D Secret je tik pred vrati, a vendar je znana le peščica informacij. Ambasadorka urbanega užitkarjenja, Miss J, je s pomočjo senzualnih video napovednikov sicer razkrila že veliko namigov, a končna lokacija zabave ostaja neznanka vse do zadnjega.

Že čez nekaj dni, natančneje v četrtek, 26. septembra, bo nebo nad Ljubljano zažarelo v oranžnih odtenkih in skrivnost bo razkrita. Misteriozna dama bo končno stopila iz sence ter nagovorila svojo party generacijo, ki ji zvesto sledi vse od kar je na družabnem omrežju zaživelo skrivnostno gibanje Access D Secret. Ali je ambasadorka uspešno prebudila novo generacijo žurerjev bo znano kmalu, vendar ostaja vprašanje - le katera lokacija bo gostila skrivnostno zabavo?

Lokacija ne bo razkrita do zadnjega

Najbolj pričakovana zabava letošnje jeseni v Sloveniji  – Access D Secret, ki bo izbranim povabljencem premierno odprla vrata v svet oranžnega misterija, je dvignila veliko zanimanja. Snovalci zabave, na kateri so udeležbo potrdili že številni znani obrazi slovenske družabne scene  in drugi VIP gostje, so se podali v misijo, da slovenskemu občinstvu pripravijo popolno presenečenje: poiskati nenavadno, skrivnostno in popolnoma nepričakovano lokacijo ter je enostavno ne razkriti do zadnjega.

Znano je le, da bo Miss J povabljence pričakala na Glavni železniški postaji Ljubljana, natančneje na Peronu 1a, od koder jih bo popeljala na nepozabno popotovanje k vrhuncu noči.

Za visoke temperature na plesišču bo skrbela Niki Belucci

Tako lokacija zabave ostaja skrbno prikrita, znano pa je, da se bo plesalo dolgo v noč na priljubljene house ritme izpod prstov Niki Belucci. Didžejka, ki prihaja iz sosednje Madžarske, je prava paša za ušesa in oči. S svojim očarljivim, seksi in energičnim nastopom je očarala že večino osrednjih svetovnih klubov elektronske scene in bila v preteklosti tudi rezidentka v odmevnem klubu Amnesia na španski Ibizi. V jesensko meglo bo Niki vnesla poletno vročico, tako da so visoke temperature na najbolj skrivnostni zabavi letošnje jeseni zagotovljene.

 

Stopite skrivnosti naproti - Access D Secret, shhh ne povejte nikomur!

Dodaj na Facebook

Komentarji

Za pisanje komentarjev se morate prijaviti v sistem, če še niste registrirani se brezplačno registrirajte. Kliknite za prijavo ali registracijo!